Horgászmódszerek, bojlis horgászat, pergetés > Horgászat - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Horgászmódszerek, bojlis horgászat, pergetés > 7 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
dunai pergetés
http://www.dunaipergetes.hu

Dunai pergetés, ezen belül a süllőpergetés, harcsapergetés, csuka- és balinpergetés horgászmódszerei, felszerelése és az alkalmazott csalik.

dunai pergetés
Csuka a horgon
http://www.csukaahorgon.lapunk.hu

Ez a veboldal a csuka horgászatáról szól. Az idelátogató technikákról,felszerelésekről és sok a témával kapcsolatos dolgokról olvashat .a fórumba vagy cheten megoszthatja véleményét a cikkekben olvasottakról.

Csuka a horgon
Dunapeca
http://dunapeca.5mp.eu/web.php?a=dunapeca

Dunai horgászattal foglalkozó oldal.Tapasztalataimat próbálom ecsetelni.

Dunapeca
Halak horgász módszerei
http://www.tavak.hu/halak-horgaszati-modszerei/

Magyarország fogható halfajainak ismertetése mellett tisztában kell lennünk a foghatósági tapasztalatokkal is. Tudnunk kell milyen módszerrel, milyen csalival lehet megfogni a kívánt zsákmányt, milyen felszerelést használjunk, illetve a meghorgászott vízterületen hol keressük a halunkat. Ismertetőink részletesen kitérnek Magyarországon fogható halak horgász módszereire.

Halak horgász módszerei
Horgász módszerek nem csak kezdőknek!
http://horgaszmodszerek.blogspot.com

Horgász módszerek az éjszakai sügér horgászattól a cápa horgászatig. Nem csak kezdőknek, hanem gyakorlott horgászok számára is hasznos cikkek, videók.

Horgász módszerek nem csak kezdőknek!
Hétvégi horgász
http://hetvegihorgasz.blogspot.com/

Egy blog élményekkel, beszámolókkal a finomszerelékes horgászat témaköréből.

Hétvégi horgász
Method feeder horgászmódszer tavakra - egyszerű és hatékony!
http://www.horgasz-zona.hu/cikkek/Miben_rejlik_a_method_modszer_hatekonysaga

Method feeder módszer Angliából indult hódító útjára. Sikerét az a kiemelkedő fogási hatékonyság okozza, ami elfeledteti a hagyományos etetőkosaras módszert a method feedert kipróbáló horgászokkal. Mitől jobb? Kiváló minőségű, liszt-szerű etetőanyag egy speciális kosárban - a csalink pedig ebbe van belenyomva egy rövid horogelőkén. Ennyi? Igen. A hagyományos etetőkosárral szemben a method kosár talpának kialakítása lapos, a felső részen pedig kis méretű, alacsony bordák találhatók. A minőségi etetőanyag ebből kioldódva felhőt képez, amiben ott található a csalink. Pont mint tányéron a finom ebéd. A method feeder módszer elsősorban a telepített tavakon atomfegyver, de természetes vizeken (pl. Balaton) is jól működik. A lényeg a részletekben rejlik itt is! Ismerd meg a szerelék készítés finomságait, az etetőanyagok elkészítését, recepteket vagy a csalizási technikákat. Bedobás, kapás, fárasztás - sokszor egymás után! Ezt kínálja a method feeder módszer!

Method feeder horgászmódszer tavakra - egyszerű és hatékony!
Hirdetések
Oldal leírása
horgaszat.wyw.hu: Horgász katalógus. Horgászat: halételek, horgásztó, horgászbolt, horgászversenyek, halcsalik, webáruház.
Gyűjteményünkben 270 válogatott horgászat témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 270 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 168599